2020-05-10 08:43:02• hírek • Közlemény

Megújul a TBC járóbeteg rendelő Szatmárnémetiben

A Szatmár Megyei Tanács a koronavírus megfékezése érdekében tett azonnali fejlesztések mellett folyamatosan dolgozik a megye egészségügyi infrastrukturális fejlesztésein is.

Hamarosan elkezdődik a Szatmárnémeti Pneumoftiziológiai járóbeteg ellátó rendelő épületének felújítása. Az online közbeszerzési eljárás nyomán a kivitelezési munkálatoka május 8-án az F HAUS Kft nyerte el. Az 1.040.667 lej (ÁFA nélkül) értékű szerződés aláírására május 18-a után kerül sor.

A Szatmárnémeti Ialomiţei utca 1. szám alatti épület külső homlokzata és belső tere egyaránt felújításra szorul. A funkcionalitásukat szem előtt tartva a kivitelező a belső tereket is átrendezi, a tetőszerkezet és a padló cseréjére is sor kerül, továbbá az épület teljes egészét újra vakolják. A csatornákat és bádogelemeket, az elektronikus hálózatot és a szanitereket is felújítják, illetve cserélik, a külső falak pedig termoizolációs réteget is kapnak. Az épülethez tartozó terület is új arculatot kap az udvar és a járdák felújítása által.

A munkálatokat a PNDL programból finanszírozzák, kivitelezési határidő pedig 8 hónap.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: